Disclaimer

Disclaimer voor Health Center Amsterdamse Bos

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd uw zorgverleners voor specifieke medische vragen of gezondheidszorgen.

Tandartspraktijk: De tandartspraktijk in Health Center Amsterdamse Bos biedt tandheelkundige diensten van hoogwaardige kwaliteit. Onze tandartsen zijn gekwalificeerde professionals, maar de informatie op deze website dient niet als vervanging voor persoonlijk tandheelkundig advies. De tandartspraktijk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig verlies, schade of ongemak als gevolg van het vertrouwen op informatie op deze website.

Huisartspraktijk: Onze huisartsen bieden deskundige huisartsenzorg. De informatie op deze website is informatief en niet bedoeld voor het stellen van een diagnose. Raadpleeg altijd een huisarts voor persoonlijk medisch advies.

Fysiotherapiepraktijk: De fysiotherapeuten in [Naam van het Health Center] bieden professionele fysiotherapie. De informatie op deze website is algemeen van aard en mag niet worden beschouwd als vervanging voor individueel fysiotherapeutisch advies. Raadpleeg een fysiotherapeut voor persoonlijk advies.

Medisch Specialist: Onze medisch specialisten bieden geavanceerde medische zorg. De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en niet als medisch advies. Raadpleeg een medisch specialist voor uw specifieke gezondheidsbehoeften.

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie. [Naam van het Health Center] aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig verlies, schade, letsel of ongemak veroorzaakt door het vertrouwen op informatie die op deze website wordt verstrekt.
De links naar andere websites zijn opgenomen voor het gemak van de gebruikers en betekenen niet noodzakelijkerwijs een goedkeuring of aanbeveling van de inhoud op die websites. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites of de privacyzaken van derden.

Het gebruik van deze website houdt in dat u akkoord gaat met deze disclaimer. Deze disclaimer kan op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. We raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op updates.

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op de website.

Laatste bijwerking: 20 oktober 2023

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00