Hotstone Massage

Een van de behandelingen die we aanbieden, is de Hotstone Massage. Hotstone massage is een oude therapeutische kunst die lichaam en geest in harmonie brengt. In onze praktijk combineren wij fysiotherapie met onder meer hotstone massage.

Maak een afspraak

  Vaste Fysiotherapeut
  Fysio, Huisarts en Tandarts onder 1 dak
  Fysio, Huisarts en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Wat is Hotstone Massage?

  Hotstone massage is een eeuwenoude techniek die zijn oorsprong vindt in Japan. Tijdens deze behandeling worden gladde, verwarmde stenen op specifieke punten van het lichaam geplaatst. De massagetherapeut laat daarbij met zachte bewegingen de stenen over de spieren glijden. De warmte en de druk van de stenen helpen spanning en stress te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en het algehele gevoel van welzijn te bevorderen.

  De Relatie tussen Hotstone Massage en Fysiotherapie

  Hotstone Massage wordt niet alleen als luxe spa-behandeling toegepast. Het heeft ook aanzienlijke voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

  In onze fysiotherapiepraktijk combineren we de helende krachten van Hotstone Massage met reguliere fysiotherapie om u een holistische benadering van lichamelijke en mentale gezondheid te bieden.

  De warmte van de stenen ontspant de spieren en verlicht spanning, wat kan helpen bij de behandeling van aandoeningen aan spieren, botten en gewrichten.

  Het verhoogt de flexibiliteit en kan het herstelproces versnellen na letsel of operatie. Hotstone Massage is ook effectief bij het verminderen van stress, angst en slaapproblemen, wat een gunstige invloed heeft op uw geestelijke gezondheid.

  De Voordelen voor Lichamelijke en Geestelijke Gezondheid:

  Pijnverlichting: Hotstone Massage kan helpen bij het verlichten van chronische pijn, zoals rugpijn, nekpijn en spierpijn.

  Stressvermindering: De warmte en de ontspannende bewegingen dragen bij aan een diepe ontspanning, wat stress en spanning vermindert.

  Verbeterde Circulatie: De warmte van de stenen stimuleert de bloedsomloop, wat kan helpen bij het verminderen van zwelling en het bevorderen van genezing.

  Verbeterde Slaap: Veel mensen ervaren na een Hotstone Massage een diepere en meer rustgevende slaap.

  Ervaar de Helende Warmte van Hotstone Massage

  Bij Fysiotherapiepraktijk Amsterdamse Bos willen we u helpen uw lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren en uw welzijn te optimaliseren. Bij ons ervaart u hoe Hotstone Massage u daarbij kan u kan helpen.

  Onze professionele therapeuten staan klaar om u te begeleiden naar een ontspannen, pijnvrij leven.

  Neem vandaag nog contact met ons op om uw Hotstone Massage-afspraak te plannen en de weg naar een gezonder, gelukkiger leven te beginnen. Wij zijn er voor u en de Japanse gemeenschap in Nederland, met zorg en toewijding voor uw welzijn.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00