Massage

Bij onze fysiotherapiepraktijk begrijpen we dat het bereiken en behouden van een goede gezondheid meer is dan alleen het behandelen van specifieke klachten. Daarom bieden wij therapeutische massages aan die goed zijn voor lichaam en geest.

Maak een afspraak

  Vaste Fysiotherapeut
  Fysio, Huisarts en Tandarts onder 1 dak
  Fysio, Huisarts en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  De synergie tussen fysiotherapie en massage

  Fysiotherapie en massage gaan hand in hand voor een complete benadering van herstel en welzijn. Terwijl fysiotherapie zich richt op het behandelen van specifieke aandoeningen aan spieren, pezen en gewrichten en het herstellen van de functie, helpt massage bij het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van ontspanning. Deze twee disciplines vullen elkaar goed aan en vergroten de effectiviteit van de behandeling en versnellen het herstelproces.

  Massage heeft diverse lichamelijke gezondheidsaspecten, waaronder:

  Pijnverlichting: Massage kan helpen bij het verminderen van pijn veroorzaakt door spierspanning, overbelasting of letsel.
  Stressvermindering: Door de ontspannende aard van massage, helpt het bij het verminderen van stress en het bevorderen van algemeen welzijn.
  Verbeterde bloedcirculatie: Massage bevordert een betere bloedtoevoer naar de spieren, wat kan helpen bij het versnellen van het herstelproces.
  Flexibiliteit en Mobiliteit: Door spierspanning te verminderen, kan massage de flexibiliteit en mobiliteit verbeteren, waardoor u beter kunt bewegen en actief kunt blijven.

  Ook voor de geestelijke gezondheid:

  Stressvermindering: Massage kan angst verminderen en een gevoel van kalmte en ontspanning bevorderen.
  Verhoogd Welzijn: Het gevoel van welzijn na een massage kan langdurig aanhouden, waardoor u zich zowel fysiek als mentaal beter voelt.
  Verbeterde slaap: Veel mensen ervaren betere slaap na een massage, wat essentieel is voor een goede geestelijke gezondheid.
  Verhoogde bewustwording: Massage kan helpen bij het vergroten van het lichaamsbewustzijn, wat kan bijdragen aan een beter begrip van lichamelijke spanning en houdingsproblemen.

  Onze Massage therapeuten staan voor u klaar

  Bij onze fysiotherapiepraktijk staat een team van ervaren en getrainde massage therapeuten voor u klaar. Of u nu specifieke klachten heeft of gewoon behoefte heeft aan ontspanning, onze therapeuten passen hun expertise aan om aan uw behoeften te voldoen.

  Ontdek hoe massage een aanvulling kan zijn op uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en op weg te gaan naar een gezonder, gelukkiger en meer ontspannen leven. U verdient het!

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00