Personal Training

Bij Fysiotherapiepraktijk Amsterdamse Bos gaan we verder dan alleen het verlichten van lichamelijke klachten. Onze visie is gericht op het bevorderen van duurzame gezondheid, en daarom bieden wij Personal Training aan als een waardevolle aanvulling op Fysiotherapie.

Maak een afspraak

  Vaste Fysiotherapeut
  Fysio, Huisarts en Tandarts onder 1 dak
  Fysio, Huisarts en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Wat is Personal Training?

  Bij Personal Training krijg je een op maat gemaakt programma dat zich richt op het verbeteren van zowel je lichamelijke als mentale conditie en fitheid. Het past perfect bij onze filosofie en is een essentieel onderdeel van onze holistische benadering van gezondheid.

  Wat maakt onze Personal Training uniek?

  Onze Personal Training-sessies vinden plaats in de moderne en goed uitgeruste gym, gelegen in hetzelfde pand als Health Center Amsterdamse Bos. Dit betekent dat onze cliënten toegang hebben tot een complete en moderne fitnessfaciliteit met daarnaast de gemakken van een huisarts, tandarts en medisch specialist, allemaal op dezelfde locatie.

  Of je nu herstelt van een blessure, je algemene fitheid wilt verbeteren, of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, onze gecertificeerde Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen met een op maat gemaakt programma, geheel afgestemd op jouw doelen en behoeften.

  Fysiotherapie en Personal Training

  Fysiotherapie en Personal Training zijn nauw met elkaar verbonden omdat ze beide gericht zijn op het welzijn en de gezondheid van het individu.

  Fysiotherapie richt zich voornamelijk op het herstellen van lichamelijke klachten, zoals blessures of pijn, en het voorkomen van verdere problemen. Personal Training kan na fysiotherapie worden ingezet om de kracht, flexibiliteit en algemene conditie te verbeteren, wat kan helpen om toekomstige blessures te voorkomen.

  Daarnaast kan na een fysiotherapiebehandeling, Personal Training helpen bij de overgang naar een actievere levensstijl. Het kan cliënten helpen hun kracht en mobiliteit te herwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en te motiveren om regelmatig te bewegen.

  Kom langs bij Fysiotherapiepraktijk Amsterdamse Bos en ervaar de voordelen van Personal Training voor jezelf. Samen werken we aan jouw fysieke en mentale welzijn.

  Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken!

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00